czwartek, 30 stycznia 2014

Ten przepis wygrał w konkursie "Zrównoważona ryba na święta":)


Z końcem ubiegłego roku dostałam od dziewczyn z bloga Coolinarnie.pl zaproszenie do wzięcia udziału w konkursie "Zrównoważona ryba na święta". Wysłałam swoje zgłoszenie i..... zapomniałam sprawdzić wyniki:)

Cały "myk" polegał na tym, by przesłać przepis na danie przygotowane z gatunkiem ryby, która nie jest zagrożona wyginięciem ( z tzw. zielonej listy). Oczywiście dla ułatwienia lista została zamieszczona na stronie konkursowej. W moim przypadku był to rzecz jasna uwielbiany przeze mnie łosoś:)
Całkiem niedawno temu okazało się, że mój przepis na Panierowanego łososia z zielonym puree znalazł się w trójce zwycięzców tego konkursu:). Ucieszyłam się jak dziecko!:)

Od WWF Polska dostałam fajny komplet gadżetów, ucieszyły mnie przede wszystkim: duża drewniana deska do krojenia i magnes na lodówkę z grafiką przedstawiającą podział gatunków ryb na te zagrożone i dozwolone do spożycia.
Dziękuję:)




3 komentarze:

Dzięki za Wasze opinie :)